Monday, August 22, 2016

សាច់គោងៀតទឹកឃ្មុំ

គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ ១គីឡូក្រោម (វះជាចង្វារមូលក៏បានជាបន្ទះក៏បានតាមការចូលចិត្ត ) សូមចំណាំសាច់គោលាងទឹករួចទេីប យកទៅវះ

- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ

- អំបិល ១ ស្លាបព្រាបាយ

- ប្រេងល្ង ២ ស្លាបព្រាបាយ

- ទឹកឃ្មុំ ៣ស្លាបព្រាបាយ

- បីចេង ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ

- ម្រេចម៉ត់ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ

- ស្ករត្នោត ឬ ស្ករសរ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ

- ល្ងរ សរ ២ ឬ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើ៖
- យកសាច់ដែលវះជាបន្ទះៗ នឹងគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ យកទៅច្របលល់ចូលគ្នាអោយសព្វ ទុករយៈពេលមួយម៉ោង សឹមយកទៅហាលថ្ងៃ ២ឬ ៤ ថ្ងៃ ជាការស្រេច។

- យើងយកទៅអាចអាំង ឬចៀន សម្រាប់បរិភោគជាមួយ ទឹកម្រេច ឬជ្រក់ល្ហុងក៏បានតាមចំណូលចិត្ត៕
(ដកស្រង់ចេញពី Facebook Page: ផ្ទះមុខម្ហូប)

No comments:

Post a Comment